В Академії сухопутних військ “розіграли” тендер на два мільйони між фірмами-сусідами

12 Листопада 2013
synon

В цьому будинку розташовано офіс фірм, що боролись за перевезення “державної таємниці”

Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного до кінця 2013 року планує витратити на послуги з перевезення вантажів 2 млн 200 тис. грн. За результатами відкритих торгів ці кошти отримає приватне підприємство “Будремпостач-2008”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Участь у конкурсі взяли ще два учасника. Яковлєв Валентин Миколайович, приватний підприємець з міста Шепетівка та приватне підприємство “Галичбудкомплект-2006”. Адреса офісу підприємства співпадає з адресою переможця – обидві фірми розташовані на вулиці Симона Петлюри у Львові. В одному будинку і одній квартирі звичайної «хрущовки»  спального району.

Засновником ПП «Будремпостач-2008» є Віктор Король. Але коли ми зателефонували за номером, що належить цій фірмі, то трубку взяв Володимир Бобирєв, який є засновником «Галичбудкомплект-2006». Він розповів, що Король наразі поїхав в Росію, до своєї хворої матері, а, оскільки, вони працюють в одному офісі, то він відповідає на дзвінки. Жодної суперечності в тому, що їх фірми беруть участь в одному конкурсі він не бачить.

Віктор Король також є засновником «Галичбудкомплект-2007». Директор «Галичбудкомплект-2006» не в курсі, що колега по офісу заснував фірму з дуже схожою назвою на його підприємство.