Депутати Дубневичі, позмагавшись з дружньою фірмою, отримають від міста ще 174 тисячі гривень

12 Листопада 2013
Галицька райадміністрація Львівської міськради за результатами запиту цінових пропозицій замовила солі у ТОВ “Агропромислове підприємство “Львівське” на 174 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Загалом замовили 196 м3 солі, відтак один м3 обійдеться у 887,90 грн. Єдиний конкурент переможця під час закупівлі – “Птахофабрика “Давидівська” у формі ТОВ, пропонувало сіль по 911,04 грн.

ТОВ “Агропромислове підприємство “Львівське” контролюється братами Ярославом та Богданом Дубневичами.

Як відомо, у 2008 році АМКУ давало дозвіл ще одній компанії Дубневичів “Корпорації колійні ремонтні технології” на придбання частки у статутному фонді” Птахофабрики “Давидівська”. Керівниками птахофабрики був Юрій Пастернак – екс-директор ТОВ “Корпорація Колійні ремонтні технології” та керівник ТОВ “ФК “Енергія — Інвест” Ярослава та Богдана Дубневичів.

Після Пастернака птахофабрику очолив Андрій Бучок. Про нього відомо як про співзасновника мисливського господарства “Вепр” на пару з Назаром Гичкою, зятем Богдана Дубневича. Також Бучок був вказаний співвласником ТОВ “Ансвіт”, яке за сумнівних обставин приватизувало приміщення на проспекті Т. Шевченка, 28 у Львові. Тепер там ресторан “Грушевський”.