- NGL.media - https://ngl.media -

Колишній керівник будівництва стадіону «Арена-Львів» побудує нове приміщення для «Джерела»

05.11.2013 @ 08:55 в Новини

Навчально-реабілітаційний центр “Джерело» до кінця 2015 року повинен переїхати в нове приміщення на проспект Червоної Калини, 86 А. Як повідомляється у Віснику державних закупівель, Центр провів тендер на реконструкцію незавершеного будівництва приміщення дитячого садочку № 402, яке буде добудоване з урахуванням потреб дітей, хворих на ДЦП. Центр «Джерело» фінансуватиме реконструкцію з власних коштів. Її вартість складе 5 млн 208 тис. грн.

Переможцем тендеру стало ТОВ «АВР-БУД». Найдешевшою була пропозиція КП «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів – 3 млн 935 тис. грн. Проте її відхилили через відсутність у підприємства ліцензії на здійснення функцій генерального підрядника, що суперечить вимогам тендерної документації.

Власиком  «АВР-БУД» є Віталій Сулима [1], колишній заступник голови правління БК «Комфортбуд» та керівник Комунального підприємства «Дирекції з будівництва стадіону у Львові», створеного на час підготовки до Євро 2012.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/11/05/rekonstruktsiyu-sadochku-dlya-dzherela-zdijsnyt-firma-eks-kerivnyka-dyrektsiji-z-budivnytstva-stadionu-arena-lviv/

URLs in this post:

[1] Віталій Сулима: http://euro2012.org.ua/ua/news/?id=1453

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.