- NGL.media - https://ngl.media -

Співзасновники «Медичного центру Святої Параскеви» отримали дозвіл на викуп земельної ділянки

25.10.2013 @ 08:48 в Новини

Депутати Львівської міської ради дали дозвіл на викуп земельної ділянки на вулиці Заводській, 7 трьом приватним особам. Тут розташовано Медичний центр «Свята Параскева». Для обслуговування клініки було відведено 11 соток землі і змінено їх цільове призначення із земель промисловості на землі житлової та громадської забудови. Цією ж ухвалою депутати дозволили продати землю Волощуку Івану Петровичу, Смолію Якову Васильовичу та Співак Лесі Іванівні. Загальна вартість ділянки становить 610 тисяч 886 гривень.

Згідно з ухвалою, більше ніж половину суми вартості землі перелічені особи сплатили вже понад рік тому. 8 жовтня 2012 року вони внесли авансовий платіж у розмірі 349,8 тис. грн. Решту суму повинні доплатити протягом 30 днів від дня нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.

Сьогодні, за даними Єдиного державного реєстру, офіційним засновником ТОВ «Науково-медичний центр Святої Параскеви» є кіпрський офшор ST. PARASKEVA MEDICAL CENTRE, LLC. Проте у 2009 році серед власників значились кияни Іван Волощук та Яків Смолій. Обоє були серед акціонерів страхової компанії «Еталон». Смолій покинув компанію зовсім нещодавно, за інформацією агентства SMIDA, він продав 41 % акцій у серпні 2013 року.

Як повідомляли [1] «Н.Г.Львів», ТОВ «Медичний центр Святої Параскеви» планує побудувати у Львові багатопрофільний медичний центр на території Міської комунальної лікарні швидкої допомоги. На черговому засідання Львівської міської ради 24 жовтня, було знову знято з порядку денного питання про затвердження договору «Про інвестування будівництва багатопрофільного медичного закладу на вул. І.Миколайчука,9». Згідно з проектом цієї ухвали, місто, віддавши ділянку вартістю 4,7 млн грн для будівництва приватного медичного центру, мало б отримати медичного устаткування на суму 300-500 тис. грн. Натомість депутати затвердили перелік об’єктів інвестування, серед яких зазначено і будівництво медичного центру. Як запевнила «Н.Г.Львів» Гелена Пайонкевич, начальник міського юридичного управління, в мерії підготують новий прозорий інвестиційний проект, в якому тепер буде йтися не про закупівлю медичного обладнання, а про придбання для лікарні електродизельгенератора.

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/10/25/spivzasnovnyky-medychnoho-tsentru-svyatoji-paraskevy-otrymaly-dozvil-na-vykup-zemelnoji-dilyanky/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2013/10/21/u-meriji-planuyut-viddaty-hektar-zemli-za-medychne-obladnannya-maksymalnoyu-vartistyu-pivmiljony-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.