- NGL.media - https://ngl.media -

Спонсорські внески партнерів Економічного форуму – не привід для реклами

24.10.2013 @ 08:45 в Новини

«Хорошими справами прославитись не можна» -ймовірно вирішили у Львівській обласній державній адміністрації і відмовились називати фірму яка подарувала всім учасникам та журналістам XIII Міжнародного економічного форуму, що пройшов в Трускавці 10-12 жовтня 2013 року, планшетні комп’ютери Globex GU703C 4GB Tablet PC.

«Зазначені планшети надані партнерами Форуму, перелік яких розміщено на сайті  http://www.lvivforum.com.ua/index.php/uk/partner/partner» [1], – таку відповідь «Н.Г. Львів» отримали на запит про кошти витрачені на закупівлю гаджетів. Нас також запевнили, що придбані вони були не за бюджетні гроші.

Загалом з обласного бюджету на організацію Форуму було витрачено 380 тисяч гривень, з яких на комп’ютери не виділили ні копійки. Крім того, учасникам вони були надані не як подарунки, а як «…носії інформації з матеріалами про цей захід, а саме: програма Форуму (українською та англійською мовами); інвестиційний атлас України  (двомовний варіант); посилання на Інвестиційний портал Львівщини (українською, російською та англійською мовами); посилання на  офіційний сайт XIII Міжнародного Економічного Форуму; фотопідбірка про Львівщину».

Василь Лозинський, начальник управління інвестиційної політики ЛОДА також запевнив, що завдяки інформації на планшетниках, організатори не витрачали кошти на друковану продукцію – не виготовляли буклети, брошури, програмки тощо. Проте назвати благодійника Лозинський не захотів. Стверджує, що не знає хто це, оскільки ЛОДА виступає організатором Форуму, але виконавці [2] – це комерційні структури. Саме вони відповідальні за спонсорську допомогу і бережуть таємницю дарування, якщо благодійник бажає бути неназваним. За словами начальника управління, тут саме така ситуація.

Середня вартість [3]планшетника Globex – 530 грн. Організатори очікували [4], що участь у Форумі візьмуть 600 осіб. Відтак, невідомий спонсор витратив на носії інформації для Львівської обласної держадміністрації 318  тис. грн. І побажав залишитись невідомим.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/10/24/sponsorski-vnesky-partneriv-ekonomichnoho-forumu-ne-pryvid-dlya-reklamy/

URLs in this post:

[1] http://www.lvivforum.com.ua/index.php/uk/partner/partner»: http://www.lvivforum.com.ua/index.php/uk/partner/partner

[2] виконавці: http://www.lvivforum.com.ua/index.php/uk/organaizer/organazer

[3] вартість : http://fotomag.com.ua/globex-gu703c-4gb-tablet-pc-info.html

[4] очікували: http://zik.ua/ua/news/2013/09/27/431493

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.