Львівські прокурори отримали ще три службові квартири

23 Жовтня 2013

Львівська міська рада надала трьом квартирам статус службових прокуратури Львівської області. Усі квартири в одному будинку, на проспекті Червоної Калини, 58. Про це стало відомо з рішення міськради від 18 жовтня 2013 року.

Прокуратурі передали квартири №293, 294, 314. Площа помешкань в рішенні не вказана.

Як відомо, Львівська міська рада в межах своїх повноважень і компетенцій забезпечує квартирами малозабезпечених, багатодітних мешканців та органи державного управління. Такі функції покладені на міську раду згідно із законодавством України. У липні цього року міськрада також передавала прокуратурі три нові квартири, отримані від забудовників – на проспекті Чорновола, 67-б, вулиці Конотопській, 25 та Вернадського, 42.

Багатоквартирний будинок на Сихові, куди завдяки міськраді заселяться прокурори, навіть має власний сайт. Помешкання тут продають приблизно по 8 тис. грн за квадратний метр.

У жовтні минулого року міськрада надала статус службових прокуратури Львівської області ще семи квартирам на проспекті Чернової Калини, 58. За цією адресою дісталося два помешкання і працівникам ГУ МВС у Львівській області.