- NGL.media - https://ngl.media -

Громадський діяч з «УДАРу» та кабельник з Червонограду за 100 тисяч створили громадське інтернет-телебачення

18.10.2013 @ 08:45 в Новини

Громадське інтернет-телебачення «Разом TV» [1], яке днями презентували у Львові було створено за власні кошти Володимира Маліновського та Івана Федуся. На сьогоднішній день на запуск проекту витрачено близько 100 тисяч гривень. Працює дві студії – у Львові та в Червонограді. В подальшому функціонування «Разом TV» буде обходитись засновникам у 120 тисяч гривень на місяць.

Як розповів в коментарі «Н.Г.Львів» Володимир Маліновський, сьогодні над проектом офіційно працюють 54 особи, з них 12 отримують заробітню плату, в середньому у розмірі 2 тис. грн. В подальших планах є створення студій в Стрию та Дрогобичі, а також  28 корпунктів, які складатимуться з трьох осіб – журналіст, оператор та менеджер, в районних центрах Львівської області. За оцінками інвесторів утримання повноцінної мережі буде коштувати 120 тис. грн в місяць, тобто майже 1,5 млн грн в рік.

Залучати гроші планують кількома способами: через краудфандінг (дослівно «спільнокошт» або народне фінансування), використання власних коштів засновників, звернення до міжнародних фінансових організацій, а також прийматимуть меценатські внески. За словами Маліновського, вже зараз є охочі стати меценатами нового проекту. Крім того, Дмитро Посипанко директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації заявив [2], що буде лобіювати виділення коштів із обласного бюджету на діяльність телеканалу.

Володимир Маліновський, громадський діяч, співзасновник громадської організації «Разом» [3] та член виконкому ЛОО «УДАР». Щодо комерційної діяльності, то він також є співзасновником ТОВ «УРС -Фільм» [4]. На сайті компанії зазначено, що це «…молода енергійна компанія з широким спектром діяльності в сфері музичного, театрального, кінематографічного мистецтва та реклами». Серед реалізованих проектів фірми: сприяння організації концерту вокального гурту “Орфей” на сцені Кременчуцького будинку культури; співорганізація постановки та показів дитячої музичної вистави «Михасик –тубасик» та постановка дитячої музичної казки “Золоте курча” на сцені Львівської філармонії.

Генеральний директор телеканалу Іван Федусь є співзасновником кількох підприємств в Червонограді, серед яких провайдерська компанія «ММДС ТВ». Саме на її технічній базі працює новий проект. Підприємство також має ліцензію [5] на місцевий інформаційно-розважальний канал з назвою «Канал 15» та на ретрансляцію [6] кабельного телебачення в смт Гірник.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/10/18/hromadske-internet-telebachennya-stvoryly-hromadskyj-diyach-z-udaru-ta-kabelnyk-z-chervonohradu-za-100-tysyach-hryven/

URLs in this post:

[1] «Разом TV»: http://razom-tv.com.ua/

[2] заявив: http://dyvys.info/polityka/u-lvovi-prezentuvaly-pershyj-hromadskyj-telekanal-onovlyujetsya.html

[3] «Разом»: http://together.lviv.ua/

[4] «УРС -Фільм»: http://other.together.lviv.ua/index.php?id=602

[5] ліцензію: http://www.nrada.gov.ua/ua/derzhavniyreestr/Movniki/MMDSTVTOV.html

[6] ретрансляцію: http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/FIN86555.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.