“Приватівці” розіграли 71 мільйон на перинатальний центр у Львові

15 Жовтня 2013

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації 4 жовтня уклало угоду з ПАТ «Аеробуд» на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру вартістю 70,51 млн грн. Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на «Вісник державних закупівель».

У перинатальному центру запланована заміна підлог, вікон і дверей, облаштування систем електропостачання, освітлення, вентиляції і опалення, встановлення системи пожежної сигналізації, прокладання водопроводу і каналізації, встановлення душових кабінок, умивальників, унітазів, придбання і монтаж устаткування лікувального газопостачання, влаштування нової покрівлі, утеплення горища, встановлення внутрішніх сходів, утеплення фасадів, ремонт цоколю. Роботи мають бути виконані протягом вересня 2013 – грудня 2014.

Конкцрентами на тендері були «Виробничо-комерційна фірма САЛД» та «Інжинірингова Компанія «ІБР» з різницею пропозицій 2,8-3,8%.

«Виробничо-комерційну фірма САЛД» зареєстрована на Андрія Чалієнка. Він також був керівником ТОВ «Аеробуд-Техно», заснованого ПАТ «Аеробуд».

«Аеробуд» контролюється офшорними компаніями, близькими до одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова. Головою правління «Аеробуду» є Григорій Козинський, один із співзасновників ТОВ «Рубікон-трейдінг» з групи «Приват».

За інформацією ЗМІ, у зв’язку з реконструкцією близько року перинатальний центр не зможе повноцінно працювати. Його працівники будуть залучені до роботи в інших закладах міста та області, а ті, хто не виявить такого бажання, отримуватимуть 2/3 від зарплати. Також повідомлялося, що роботи мали початися вже у вересні.