- NGL.media - https://ngl.media -

Петро Димінський став співвласником львівської IT-компанії Nravo

03.10.2013 @ 08:30 в Новини

Група компаній «Контініум» стала співвласником львівської гейм-студії Nravo, повідомляє Forbes [1]. Цю інформацію виданню підтвердили генеральний директор «Контініума» Андрій Пивоварський та співзасновник Nravo Андрій Табачин. Суму угоди та розмір проданої частки не розголошують.

Компанія Nravo [2] – спеціалізується на розробці ігор для недорогих мобільних телефонів. Річний оборот фірми досягає 5 млн доларів США. Має офіси у Львові, Києві, Москві, Варшаві та Чикаго. Тільки у Львівській студії працює понад 100 осіб.

За словами Табачина, гейм-студія має намір використати досвід нового співвласника в ведення бізнесу. Як припускають журналісти важливим будуть не лише досвід але й фінансові вливання, які компанія, ймовірно, направить на агресивне освоєння нової для себе сфери – ігор на сучасних платформах iOS и Android.

Нагадаємо, 26 серпня 2013 року у Львові, у під’їзді власного будинку було вбито співвласника студії Nravo Романа Микиту. Злочин досі не розкритий. За словами начальника міліції Львова Сергія Зюбаненка, слідство розглядає [3] три основні версії вбивства, зокрема, його пов’язують з професійною діяльністю.

Група компаній «Контініум» належить Ігорю Єрємєєву, Степану Івахіву, Сергію Лагуру та Петрові Димінському [4]. Зі статками по 170 млн доларів США вони посідають 64-67 місце в рейтингу найбагатших українців від Forbes.

 

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/10/03/petro-dyminskyj-stav-spivvlasnykom-lvivskoji-it-kompaniji-nravo/

URLs in this post:

[1] Forbes: http://forbes.ua/business/1358948-eremeev-s-partnerami-uvleksya-igrami-na-mobilnyh-telefonah

[2] Nravo: http://nravo.com/

[3] слідство розглядає: http://zik.ua/ua/news/2013/08/29/426641

[4] Петрові Димінському: http://ngl.media/2013/05/31/desyat-najbahatshyh-lvivyan-za-versijeyu-forbes-vid-antonova-do-fedyshyna/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.