“Львівсвітло” передумало купувати авто з круїз-контролем та “протитуманками” для їзди по місту і замовило простішу комплектацію

26 Вересня 2013

Львівське комунальне підприємство “Львівсвітло” за результатами відкритих торгів замовило чотири автомобілі загалом за 553,2 тис. грн у ПП “Галант Авто” та ДП “Автотрейдінг – Львів”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Після оголошення торгів у документацію було внесено зміни. Зокрема, спочатку “Львівсвітло” заявило у технічних вимогах наявність в автомобілях круїз-контролю, протитуманних фар, датчиків зовнішньої температури, мультимедійної системи з GPS навігацією та іншого для комфорту. Утім у серпні до технічних вимог внесли зміни, прибравши вищеперелічене оснащення.

У першому лоті, де перемогло ПП “Галант Авто” з пропозицією в 134,7 тис. грн, вказано про закупівлю Renault “Logan” (бензин, 1,6 куб. см) або еквіваленту. На сайті офіційного дилера Renault у Львові, вказано, що Renault “Logan” у комплектації “Authentigue” можна купити за 118,3 тис. грн. Утім в цій комплектації відсутні передні та задні електросклопідіймачі, бортовий комп’ютер, зеркала з обігрівом, колір “металік”, які замовило “Львівсвітло”.

Дочірнє підприємство “Автотрейдінг – Львів” перемогло у другому лоті на постачання трьох вантажопасажирських автомобілів Fiat “Doblo Соmbi” або еквіваленту за 418,5 тис. грн. Кожне авто обійшлося в 139,5 тис. грн. На сайті “Fiat” вказано, що це авто у комплектації “Base” коштує 130,9 тис. грн, однак у ній відсутні клімат-контроль, електродзеркала та колір “металік”, які вимагало “Львівсвітло”.

Автомобілі мають передати “Львівсвітлу” до грудня цього року. За словами голови комітету з конкурсних торгів Надії Дорош, авто використовуватимуть під час технічного обслуговування ліфтів. Як повідомляли “Н.Г. Львів”, у Львові встановлюватимуть систему диспетчеризації, контролю та управління ліфтовим господарством за 9,4 млн грн.