- NGL.media - https://ngl.media -

В Кам’янка-Бузькому районі добудують школу за сімнадцять мільйонів гривень

25.09.2013 @ 08:30 в Новини

Добудова загальноосвітньої школи на 300 учнів в селі Батятичі, Кам׳янка-Бузького району буде коштувати 17 млн 649 тис. гривень. Таку суму запропонував переможець відкритих торгів, проведених Управлінням капітального будівництва Львівської обласної держадміністрації, ТОВ «Львівський будівельний холдинг».

Дешевшу на 127 тисяч гривень пропозицію ТОВ «ХоСаРо» відхилили через довші терміни будівництва. Найдорожчу пропозицію запропонувало приватне підприємство «Львівдах» – 19 млн 521 тис. грн.

«Львівській будівельний холдинг» активно перемагає [1] в тендерах на ремонт та будівництво об’єктів бюджетної сфери – шкіл, садочків тощо. Проте їх цінові розрахунки не завжди виявляються вірними. Наприклад, в минулому році «Львівський будівельний холдинг» не завершив [2] будівництво садочка в селі Сілець через те, що в процесі роботи його вартість сильно зростала. Підприємство освоїло приблизно мільйон гривень. За ці кошти було закладено фундамент і зведено «коробку» приміщення, але не накрито її. Фірма призупинила роботи через подорожчання будівельних матеріалів та зростання заробітної платні. А збільшувати ціну договору замовник не має права згідно з чинним законодавством. В результаті садочок, який повинен був відкритися в кінці цього року, досі не добудований.

Школу в селі Батятичі, згідно з тендерною документацією, повинні добудувати до до кінця 2014 року


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/09/25/v-kamyanka-buzkomu-rajoni-dobuduyut-shkolu-za-simnadtsyat-miljoniv-hryven/

URLs in this post:

[1] перемагає: http://z.texty.org.ua/seller/2988

[2] не завершив: http://ngl.media/2013/09/12/sadochok-v-siltsi-pobuduje-firma-pid-kerivnytstvom-shahraya-restavratora/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.