- NGL.media - https://ngl.media -

“Приватівець” отримає 70 мільйонів гривень з держбюджету на реконструкцію пологового будинку

20.09.2013 @ 09:30 в Новини

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації акцептувало пропозицію ПАТ “Аеробуд” на реконструкцію обласного клінічного перинатального центру по вул. Дж. Вашингтона у Львові. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Аеробуд” запропонувало виконати роботи найдешевше — за 70 млн 518,4 тис. грн. Планується не тільки повномасштабна реконструкція включно з дахом, а й закупівля обладнання. Наприклад, буде встановлено систему палатної сигналізації, лікувального газопостачання, сигналізацію загазованості, нові ліфти та інше. Закінчення робіт призначено на грудень 2014 року.

Менше року тому “Аеробуд” також отримав [1] понад 20 млн грн на проектні роботи на будівництво комплексу адміністративних будівель Вищого господарського та Вищого адміністративного судів України у Києві.

ПрАТ “Аеробуд” зареєстроване [2] на п’ять кіпрських фірм, близьких до одного з лідерів групи “Приват” Геннадія Боголюбова: Формоса Інвестментс Лiмiтед (Formosa Investments Limited), Грiнгот Ентерпрайзес Лiмiтед (Greengot Enterprises Limited), Сiсера Інвестментс Лiмiтед (Cicera Investments Limited), Броалiя Венчерз лтд (Broalia Ventures ltd) та Ренальда Інвестментс Лiмiтед (Renalda Investments Limited).

Головою правління “Аеробуду” є Григорій Козинський, один з співзасновників ТОВ “Рубікон-трейдінг” з групи “Приват”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/09/20/pryvativets-otrymaje-70-miljoniv-hryven-vid-oblasti-na-rekonstruktsiyu-polohovoho-budynku/

URLs in this post:

[1] отримав: http://nashigroshi.org/2012/12/05/vyschyj-hospsud-hoche-novyj-ofis-z-kastovoyu-jidalneyu-v-tsentri-kyjeva-pryvativtsyu-daly-20-miljoniv-na-proekt/

[2] зареєстроване: http://smida.gov.ua/db/participant/21598792

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.