- NGL.media - https://ngl.media -

Новий офіс для львівської міліції раптово подешевшав на 3 мільйони

18.09.2013 @ 09:00 в Новини

Львівське міське управління ГУ МВС України у Львівській області акцептувало пропозицію ПАТ “Холдингова компанія “Еко-Дім”, яке готове збудувати нове приміщення для управління на вулиці Стрийській за 41 млн 149,9 тис. грн. Про це йдеться у Віснику державних закупівель.

Як вже повідомляли [1] “Наші гроші”, влітку тендер на ці ж роботи вже оголошувало управління капітального будівництва Львівської міськради. Переможцем торгів також визначили “Холдингову компанію “Еко-Дім” з єдиною різницею, що сума договору була значно більшою – 44,10 млн грн.

У Віснику держзакупівель відсутня інформація, чому через два дні після публікації результатів тендеру міськради було оголошено новий тендер на будівництво офісу для міської міліції, тепер вже Львівським міським управлінням. Але у “свіжому” тендері змінилася документація торгів щодо технічного завдання. Обсяг деяких робіт було зменшено. Наприклад, у липневому тендері у розділі “загальнобудівельні роботи” було вказано, що потрібно перевезти 3955,9 т грунту, натомість у вересневому — лише 1160,9 т.

Якщо раніше роботи мали завершити до кінця 2014 року, то тепер — до кінця 2015-го або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Окрім того у графі “джерела фінансування” до коштів місцевих бюджетів додали “кошти державного бюджету України”.

Основним власником фірми ХК “Еко-Дім” є ТзОВ “Управляюча компанія “Еко-Дім”, засновником і директором котрого у свою чергу є Володимир Артемович. Окрім того він також напряму володіє 1,14% холдингової компанії, ще 9,49% її акцій належать Артемовичу Ігорю Володимировичу. Обидвоє також раніше були партнерами по фірмах ТОВ “Секор” і ТОВ “Бодекс” Романа Козака, батька Тараса Козака, колись заступника Голови ДПА у Львівській області (1998-2003), начальника Західної регіональної митниці (2003-2005), заступника Голови Держмитслужби України (2005-2010), а нині – депутата Львівської обласної ради і заступника Віктора Медведчука по ГО “Центр Правова Держава”.

За даними Вісника держзакупівель, жодного іншого тендеру за останні п’ять років компанії з групи “Еко-Дім” не вигравали.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/09/18/novyj-ofis-dlya-lvivskoji-militsiji-raptovo-podeshevshav-na-3-miljony/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://nashigroshi.org/2013/07/30/profilaktyka-zlochynnosti-partnery-kozaka-za-44-miljony-buduyut-militsiji-novyj-ofis-na-stryjskij/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.