- NGL.media - https://ngl.media -

Львівська прокуратура програла апеляцію по пасажу Міколяша

18.09.2013 @ 08:55 в Новини

Управлінню комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради таки доведеться заплатити кілька тисяч гривень судового збору за справу, виграти яку було неможливо.

Як повідомляли [1] «Н.Г. Львів» прокуратура міста Львова подала судовий позов до ДП «Албіс Компані» ТОВ «Діаніум Трейдінг Ко Лімітед» з вимогою стягнути 165 185, 30 грн. та повернути місту приміщення на вулиці Коперніка, 5, більш відомі як пасаж Міколяша, який вже котрій рік обіцяє реконструювати засновник підприємства Андрій Іонов. [2] В матеріалі ми припустили, що справа є наперед програшна оскільки приміщення, які прокуратура вимагає повернути, знесені з дозволу виконавчого комітету Львівської міської ради за два роки до того, як порушили справу. Наслідком дій прокуратури стало лише те, що рішення суду позбавило міський бюджет 5 тисяч грн – за сплату судового збору.

Прес-служба прокуратура відреагувала [3]офіційним повідомленням, в якому, не спростовуючи наведені факти, запевнила, що «…у даній справі займає принципову позицію щодо захисту інтересів держави». Наступним кроком стала апеляція на рішення Господарського суду Львівської області. Для апеляційного суду докази про те, що не можна повернути того, чого не існує, також виявились достатніми.

10 вересня 2013 року Апеляційний суд Львівської області постановив [4] залишити без змін рішення суду першої інстанції і стягнути з Управління комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради 2 тис 225 грн судового збору.

P.S. Постанова може бути оскаржена в касаційному порядку.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/09/18/lvivska-prokuratura-prohrala-apelyatsiyu-po-pasazhu-mikolyasha/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2013/08/28/majzhe-pyat-tysyach-hryven-sudovoho-zboru-misto-zaplatyt-za-beznadijnu-spravu/

[2] Андрій Іонов.: http://ngl.media/2013/03/21/meriya-prodala-andriyu-ionovu-apteku-na-kopernika-za-tsinoyu-kvartyry-na-syhovi/

[3] відреагувала : http://ngl.media/2013/08/29/lvivski-prokurory-obrazylysya-na-nashi-hroshi-lviv/

[4] постановив: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/33489972

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.