- NGL.media - https://ngl.media -

У міськраді не знають, де встановити пам’ятник Шептицькому, і заплатять за це дітям Криворучка

13.09.2013 @ 08:20 в Новини

ПП “НВФ “Рутенія” розроблятиме детальний план реновації території Святоюрської гори. Управління архітектури департаменту містобудування Львівської міськради акцептувало їх пропозицію на виконання робіт у розмірі 165 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з технічними вимогами, мета розробки плану — деталізація рішень генплану, планування благоустрою, впорядкування мережі вулиць та проїздів, місць паркування, встановлення ліній забудови вулиць квартару. Окремим пунктом вказано визначення можливих місць розташування пам’ятника Блаженійшому Андрею Шептицькому.

Роботи розділять на два етапи. У вересні цього року розроблять план, передадуть його міськраді для попереднього розгляду, проведуть експертизу та громадські слухання. Під час другого етапу у листопаді — завершать розроблення плану та затвердять його.

Під час торгів пропозиція “НВФ “Рутенія” була найдешевшою. Це підприємство вже отримувало замовлення від міськради у червні цього року на розроблення [1]детального плану [1] території району у межах вул. Роксоляни — вул. Білогорща за 180 тис. грн.

НВФ “Рутенія” належить родині Юрія Криворучко, колишнього головного архітектора міста та начальника міського управління архітектури. Криворучко звільнився з посади в серпні минулого року, у зв’язку з переходом на викладацьку роботу у НУ “Львівська політехніка”.

Директор фірми “Рутенія” є його донька Ольга Юріївна Криворучко. Сам архітектор керував підприємством на початку його створення у 1992 році. Засновником виступала молодша донька архітектора Ярина.

Через 2 роки відзначатимуть 150-річчя від дня народження Андрея Шептицького. Нагадаємо, памятник Андрею Шептицькому вже є у Яворові, а у 2011 році пам’ятник обом братам Шептицьким встановили [2] у Прилбичах Яворівського району.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/09/13/u-miskradi-ne-znayut-de-vstanovyty-pamyatnyk-sheptytskomu-i-zaplatyat-za-tse-dityam-kryvoruchka/

URLs in this post:

[1] розроблення : http://ngl.media/2013/05/27/firma-donka-eks-holovnoho-arhitektora-mista-rozroblyatyme-detalnyj-plan-terytoriji-odnoho-z-rajoniv-lvova/

[2] встановили: http://www.day.kiev.ua/uk/article/den-ukrayini/vidkrili-pershiy-v-ukrayini-pamyatnik-bratam-sheptickim

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.