- NGL.media - https://ngl.media -

Дубневичі продадуть трохи електроенергії управлінню юстиції

13.09.2013 @ 09:00 в Новини

Головне управління юстиції у Львівській області замовить своїм підрозділам послуг з постачання електричної енергії на 620 тис. грн за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника. Відповідний акцепт опубліковано у Віснику державних закупівель 12 вересня.

В обгрунтуванні закупівлі вказано, що послуги закуплять в монополістів. Зокрема, найбільше у ПАТ “Львівобленерго” – на 600 тис. грн. ТОВ “Енергія-Новий Розділ” та ТОВ НВП “Енергія-Новояворівськ”, які також займають монопольне становище у межах власних діючих мереж у Новому Роздолі та Новояворівську, отримають замовлення по 10 тис. грн. Електроенергію постачатимуть до кінця грудня 2013 року.

Основним власником НВП “Енергія — Новояворівськ” є ТОВ “АПП “Львівське” братів Дубневичів — 92,4%. Незначну решту мають два місцеві комунальні підприємства: “Новояворівськтеплокомуненерго” та “Міські електричні мережі”.

Власниками ТОВ “Енергія-Новий Розділ” є міське державне комунальне підприємство “Розділтеплокомуненерго” (10%) та ТОВ “АПП “Львівське” Ярослава та Богдана Дубневичів (90%).


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/09/13/dubnevychi-prodadut-trohy-elektroenerhiji-upravlinnyu-yustytsiji/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.