Львівська фірма отримає від військових 42 мільйони гривень

11 Вересня 2013

Будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини району Міноборони України акцептувало пропозицію ТОВ “Енергозберігаючі технології” у тендері на оренду двох газових котелень та фрагментів системи теплопостачання. Сума договору складатиме 42 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Устаткування орендуватимуть для військової частини А0998. Користування двома модульними газовими котельнями загальною потужністю 5,4 МВт з металевим каркасом та комплектом димових труб коштуватиме 27 млн грн. Ще в 15 млн обійдеться оренда 15 фрагментів системи теплопостачання з елементами мережі. Згідно з документацією торгів, строк оренди — не менше 10 років. Також вказано, що у договір буде включено “можливість передачі предмету оренди орендарю безоплатно після закінчення терміну оренди”. Обладнання мають доставити вже у жовтні-листопаді цього року.

Інший учасник торгів черкаське ТОВ “Науково-виробнича фірма “Енергопласт” пропонувало устаткування на 6 млн грн дорожче.

Власником ТОВ “Енергозберігаючі технології” є Юрій та Любов Воробйові (75%) та Сергій Липовецький (25%). До цього часу, згідно з Вісником держзакупівель, товариство останній раз перемагало у тендерах ще у 2011 році. Сергій Липовецький також є співвласником ТОВ “Сервіскотломонтаж — Львів”, яке у 2013 році отримало у Львові два замовлення на понад 4,5 млн грн.