Фірма, яка ще недавно торгувала зерном та кормами для тварин, облагородить левандівське озеро

03 Вересня 2013

Департамент містобудування Львівської міськради за результатами запиту цінових пропозицій замовив послуги з поліпшення технічного стану та благоустрою водойми на території парку “Озеро Левандівське” у ПП “Торгово-промислова компанія “Пластсервіс” за 145, тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Пропозиція “Пластсервісу” була найдешевшою. Згідно з технічним завданням, передбачаються здебільшого будівельно-монтажні роботи, як от розробка грунту екскаватором, виготовлення арматурних каркасів, підсилення зварних швів і т. д.

Ще у кінці 2012 року, згідно з ЄДРПОУ, “Пластсервіс” займався оптовою торгівлею зерном та кормами для тварин. В інтернеті є безліч згадок, що компанія займалася саме гуртовим продажем. Утім нині основний вид діяльності змінено на електромонтажні роботи. У запиті цінових пропозицій серед необхідних до подання документів відсутня вимога підтвердження успішного досвіду виконання аналогічних робіт. Окрім того, це перший виграшний тендер для ПП “ТПК “Пластсервіс”.

У серпні 2012 року Департамент містобудування ЛМР також замовляв послуги з поліпшення технічного стану та благоустрою водойм на території парку “Озеро Левандівське” (поточний ремонт) на 298,3 тис. грн. Тоді переможцем торгів стало ПП “Фортуна Л”.