- NGL.media - https://ngl.media -

Компанія, яка розробила стратегію економічного розвитку для Львова – банкрут

30.08.2013 @ 09:05 в Новини

Міжнародна консалтингова компанія «Monitor Group», яка розробила «Стратегію економічного розвитку  Львова» оголосила себе банкрутом [1] і звернулася до суду з проханням про захист від кредиторів.

До розробки [2] «Стратегії економічного розвитку Львова» Monitor Group була залучена на основі тендеру, проведеного у жовтні 2008 року фондом [2] Ріната Ахметова «Ефективне управління».

Основою розробленої концепції стала методологія побудови економічних кластерів, групи взаємозалежних підприємств та організацій, розташованих в одному регіоні, які взаємодоповнюють і посилюють конкурентні переваги один одного. Monitor Group запропонувала Львову зосередити зусилля на двох ключових напрямках – розвиток туризму і бізнес-послуг.

«Стратегія економічного розвитку Львова» була презентована у травні 2009 року. На основі цього документу була затверджена Програма соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на 2011-2013 рр, а пізніше і Стратегія [3] підвищення конкурентоспроможності міста Львова до 2015 року.

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/08/30/kompaniya-yaka-rozrobyla-stratehiyu-ekonomichnoho-rozvytku-dlya-lvova-bankrut/

URLs in this post:

[1] банкрутом: http://www.forbes.com/sites/stevedenning/2012/11/20/what-killed-michael-porters-monitor-group-the-one-force-that-really-matters/

[2] розробки: http://www.feg.org.ua/cms/projects/development_of_regions/lvov_city.html

[3] Стратегія: http://city-adm.lviv.ua/lmr/economy/strategija

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.