- NGL.media - https://ngl.media -

Господарський суд ще раз вирішуватиме, чи демонтовувати кондиціонери “Найдорожчої ресторації Галичини”

30.08.2013 @ 08:30 в Новини

Львівський апеляційний господарський суд постановив [1] справу за позовом Галицької районної адміністрації Львівської міськради про приведення квартир 8, 8а, 9 у будинку на площі Ринок, 14 до попереднього стану передати на розгляд господарського суду Львівської області. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з постановою суду, міськрада, зокрема, вимагає у власника квартир та ТОВ “Традиції. Рецепти. Кухня. “Люкс” (яке ці квартири орендує) демонтувати вентиляційну систему та кондиціонери на дворовому фасаді, замурувати вибитий дверний проріз, відновити демонтовані перегородки та сантехнічні прилади. За твердженням чиновників, мова йде про самовільне переобладнання приміщень.

Ремонт”, судячи з наявної інформації, провели ще у 2009 році. Відомо, що перші акти обстежень про це були у листопаді 2009 року. Чомусь лише через три з половиною роки Львівська міськрада звернулася до суду. За цей час “Найдорожча ресторація Галичини” (заклад харчування за цією адресою) отримала позитивні висновки та дозволи пожежників, СЕС, департаменту економічної політики Львівської міськради, а також декларацію про готовність об’єкта до експлуатації від Інспекції Держархбудконтролю у Львівській області.

Зважаючи на ці документи, суддя Господарського суду ухвалив провадження за позовом міськради до “Т.Р.К. “Люкс” та власника квартир припинити. Однак суддя апеляційного суду вирішив, що спір між сторонами виник з інших питань, аніж введення об’єкта в експлуатацію. А з матеріалів апеляційної скарги вбачається, що між сторонами конфлікту залишилися неврегульовані питання, тому справу таки розглянуть у господарському суді.

Як повідомляли “Н.Г. Львів”, ТОВ “Традиції. Рецепти. Кухня. “Люкс” (раніше “Мережа концептуальних авторських ресторанів “!Фест”) нині перебуває в стані припинення підприємницької діяльності [2].


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/08/30/hospodarskyj-sud-sche-raz-vyrishuvatyme-chy-demontovuvaty-kondytsionery-najdorozhchoji-restoratsiji-halychyny/

URLs in this post:

[1] постановив: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/33027212

[2] припинення підприємницької діяльності: http://ngl.media/2013/05/27/t-r-k-lyuks-prypynyaje-diyalnist/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.