- NGL.media - https://ngl.media -

Помер Іван Залізний

28.08.2013 @ 22:28 в Новини

28 серпня вранці від невиліковної хвороби помер Іван Залізний, власник ПП «Оліяр».

За версією журналу «Forbes-Україна», цього року 42-річний Іван Залізний зі статком $78 млн посів четверте місце у списку найбагатших [1]бізнесменів, які проживають і мають компанії зі штаб-квартирами у Львівській області.

Компанія «Оліяр» (торгові марки «Майола» і «Соняшна») – один з трьох найбільших виробників рослинної олії в Україні. Торік компанія взяла кредит у сумі 5 млн євро на три роки для будівництва нового олійноекстракційного заводу у селі Ставчани Пустомитівського району.

Іван Залізний відомий також своєю участю у справі “судді-колядника”. Саме з його хабара у $100 тис. розпочалася історія із екс-головою Львівського апеляційного адміністративного суду Ігорем Зваричем. Суддя узяв гроші за вирішення земельного питання, проте надумав “кинути” підприємця. Залізний цього не пробачив і “здав” суддю СБУ. З цього моменту нібито спецслужби і почали фільмувати подвиги служителя Феміди. Як наслідок, «суддя-колядник» отримав 10 років позбавлення волі.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/08/28/pomer-ivan-zaliznyj/

URLs in this post:

[1] найбагатших : http://ngl.media/2013/05/31/desyat-najbahatshyh-lvivyan-za-versijeyu-forbes-vid-antonova-do-fedyshyna/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.