Член “Фронту змін” відсудив у Трускавецької міськради 398 тисяч гривень за ремонт дороги

24 Липня 2013

Львівський апеляційний господарський суд залишив у силі рішення суду першої інстанції, згідно з яким управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради має виплатити ТОВ “Трансбуддор-сервіс” 398,2 тис. грн боргу. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У липні 2009 року між управлінням Трускавецької міськради та “Трансбуддор-сервіс” укладено додаток до договору на виконання робіт з поточного ремонту дороги по вулиці Стебницькій у Трускавці, згідно з яким узгоджено графік виконання робіт: у 2009 році на суму 56 тис. грн, у 2010 році — на 400 тис. 250 грн.

Для виконання робіт “Трансбуддор-сервіс” залучив субпідрядника ПП “Професіонал”. Ця фірма у липні 2010 року виконала робіт на 21,8 тис. грн, у вересні — на 78,2 тис. грн та на 298,2 тис. грн, що відповідає обумовленій раніше вартості робіт.

Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради під час розгляду апеляції наголосив, що суд не взяв до уваги лист від 6 вересня 2010 року, яким повідомив фірму, що кошти у місцевому бюджеті на 2010 рік для поточного ремонту по вул. Стебницькій відсутні. Натомість управління не надало судді доказів відсутності коштів на рахунку або їх ненадходження з бюджету. Так як роботи таки були виконані, суд постановив, аби Трускавецька міськрада борг виплатила.

Власником ТОВ “Трансбуддор-сервіс” є Володимир Дубков, член “Фронту змін”. Він також є власником фірми-субпідрядника “Професіонал”. Ще у 2012 році власником “Трансбуддор-сервіс” був Іван Дубков, екс-керівник комунального підприємства “Дрогобичводоканал”, а нині — керівник КП “Бориславводоканал”.