- NGL.media - https://ngl.media -

Одна й та ж фірма перемагає на “будівельних” конкурсах у Дрогобичі. За півроку “натендерила” 30 мільйонів!

12.07.2013 @ 09:30 в Новини

КП “Управління капітального будівництва” Дрогобицької міськради за результатами відкритих торгів замовило реконструкцію площі Ринок у місті Дрогобичі за 13 млн 750 тис. грн. Роботи виконуватиме ТОВ “Р.О.М.Б.”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Роботи включають демонтаж замощення, МАФів, мереж зовнішнього освітлення, викорінювання дерев, установлення зовнішніх мереж обв’язки фонтану, насосної фонтану, дощової каналізації. Також зроблять пристінний дренаж та ізоляцію фундаментів Ратуші та житлових будинків площі. Відповідно проведуть нове декоративне замощення площі, встановлять лавки та влаштують квітники.

Судячи з документації торгів, фонтан буде світло-динамічним, з елементами декору. Також у фонтан встановлять скульптуру, хоча і не вказано яку саме.

В усіх тендерах КП “Управління капітального будівництва” Дрогобицької міськради від початку року перемагає ТОВ “Р.О.М.Б.”. Зокрема, як повідомляли [1]Н.Г. Львів”, “Р.О.М.Б” отримало замовлення вартістю 10,7 млн грн на реконструкцію місцевого стадіону “Галичина” під спортивно-тренувальний молодіжний комплекс та ще 5 млн 969 тис. грн — на побудову каналізації та насосної станції [2] в міському районі Млинки. До цього у Віснику держзакупівель інформація про перемоги даної фірми відсутня.

Власники підприємства – червоноградці Олександр Бурич, Олександр Медведєв, Володимир Олійничок та Богдан Романів. Спочатку фірма була зареєстрована саме в Червонограді, однак у 2012 році змінила прописку на Дрогобич.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/07/12/odna-j-ta-zh-firma-peremahaje-na-budivelnyh-konkursah-u-drohobychi-za-pivroku-natenderyla-30-miljoniv/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2013/06/25/lvivska-vlada-vtretje-sprobuje-rekonstruyuvaty-stadion-halychyna-v-drohobychi-roboty-zamovyly-u-mistsevoji-firmy/

[2] каналізації та насосної станції: http://ngl.media/2013/07/01/stadion-i-kanalizatsiyu-v-drohobychi-pobuduje-odna-j-ta-sama-firma/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.