- NGL.media - https://ngl.media -

Львівська залізниця замовила найдорожчу чистку килимів у франківських та закарпатських регіоналів

12.07.2013 @ 08:35 в Новини

За інформацією Вісника державних закупівель Львівська залізниця замовила послуги з хімічного чищення килимових виробів Ужгородської та Івано-Франківської пасажирської вагонної дільниці. У Закарпатській області ці послуги будуть коштувати 203 тис. грн, а в Івано-Франківській – 210 тис. грн. Надаватимуть їх  підприємства «Фірма «Магістраль ЛТД» та «Струмок». Пропозиції цих фірм були найдорожчими, але все рівно перемогли.

Як повідомляли [1] «Н.Г. Львів», у травні цього року Львівська залізниця оголосила переможців тендеру на закупівлю послуг з прання білизни та хімічного чищення килимів. Планувалось провести закупівлі по чотирьом лотам. Проте у травні оприлюднили переможців лише перших двох лотів, з прання білизни. 11 липня 2013 року з’явилось оголошення про переможців у ще двох лотів, уже з чищення килимів. І ними знову стали ТОВ «Фірма «Магістраль» та ТОВ «Струмок».

Але якщо їх пропозиції щодо прання білизни були найдешевшими, то килими вони чистять вдвічі дорожче, ніж інші учасники торгів. Наприклад, ТОВ «Пральний комплекс» пропонувало чистку за 102 та 108 тис. грн, а ТОВ «Альянс Ол» – за 114 та 117 тис. грн. Чому їх пропозиції не перемогли – у Віснику не повідомляється. Всупереч законодавству відсутній протокол відхилення.

ТОВ «Фірма «Магістраль ЛТД» зареєстрована в місті Чоп Закарпатської області. Її засновник Харута Федір Григорович, член Партії регіонів, депутат Закарпатської обласної ради минулого скликання, а сьогодні голова Громадської ради при облдержадміністрації.

ТОВ «Струмок» з міста Надвірна Івано-Франківської області. Засновниками підприємства є Янцюк Мирослав Миколайович та Янцюк Василь Миколайович. Останній також є чинним депутатом від Партії регіонів Надвірнянської районної  ради.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/07/12/lvivska-zaliznytsya-zakupyla-najdorozhchu-chystku-kylymiv-u-frankivskyh-ta-zakarpatskyh-rehionaliv/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2013/05/24/bilyznu-lvivskoji-zaliznytsi-perut-vyklyuchno-chleny-partiji-rehioniv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.