- NGL.media - https://ngl.media -

Львівська міськрада витратить майже два мільйони на документи для підземного туристичного маршруту

09.07.2013 @ 09:01 в Новини

Управління охорони історичного середовища Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовило розроблення документації для підземного туристичного маршруту центром міста за 1 млн 820 тис. грн у МПП “Архітектурна майстерня “Симетрія”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

До вересня 2013 року має бути готова проектно-кошторисна документація “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту”, ескізний проект “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб туристичного маршруту з визначенням його траси”, проектна документація “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту” і робоча документація “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту”.

У документації повідомляється, що загальна довжина підземного туристичного маршруту – 800 м. А закупівлю здійснено за кошти міжнародної технічної допомоги по програмі транскордонного cпівробітництва Польща – Білорусь – Україна 2007-2013 у рамках проекту “Підземне місто: розвиток і популяризація транскордонного туризму завдяки створенню транскордонного туристичного маршруту підземними трасами Львова, Жешува, Любліна” та кошти місцевого бюджету.

У рамках цього проекту Управління охорони історичного середовища також замовило дослідження та проектні роботи щодо консервації та охорони історичної спадщини підземель Львова за 692 тис. грн у ПП “Сім-Ліній”.

Власником “Архітектурної майстерні “Симетрія” є Микола Рибенчук [1], а власниками “Сім-Ліній” – Володимир та Роман Черняки. 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/07/09/lvivska-miskrada-vytratyt-majzhe-dva-miljony-na-dokumenty-dlya-pidzemnoho-turystychnoho-marshrutu/

URLs in this post:

[1] Микола Рибенчук: http://uk.wikipedia.org/wiki/Рибенчук_Микола_Миколайович

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.