- NGL.media - https://ngl.media -

Капітальний ремонт корпусу Львівського інституту банківської справи подорожчав на чверть мільйона

26.06.2013 @ 08:37 в Новини

Львівський інститут банківської справи за процедурою закупівлі в одного учасника замовив додаткові роботи з капітального ремонту окремих конструкцій будівлі навчального корпусу №1 інституту на проспекті Шевченка, 9 у ТОВ “Інститут проектування “Комфортбуд” на 234,3 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

В обгрунтуванні закупівлі вказано, що виникла необхідність у проведенні додаткових будівельних робіт, однак не уточнено яких саме. ТОВ “Інститут проектування “Комфортбуд” виконувало основний обсяг робіт на об’єкті, тому перевагу надали саме йому.

Як відомо, це товариство Андрія Вишневського у грудні минулого року за дивних обставин виграло тендер на капітальний ремонт будівлі вартістю 2,75 млн грн. Як повідомляли “Наші гроші” [1], пропозиція “Комфортбуду” була найдорожчою з п’яти учасників тендеру, які пропонували виконати роботу за 1,98-2,69 млн грн. Однак перемогла найдорожча заявка, оскільки окрім ціни конкурсний комітет враховував критерій “термін виконання робіт”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/06/26/kapitalnyj-remont-navchalnoho-korpusu-lvivskoho-instytutu-bankivskoji-spravy-podorozhchav-na-chvert-miljona/

URLs in this post:

[1] “Наші гроші”: http://nashigroshi.org/2012/12/20/vuz-vyyavyv-nejmovirnu-pidozrilyvist-u-poshukah-zvyazku-mizh-uchasnykamy-tenderu-aby-peremih-najdorozhchyj-budivelnyk/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.