Дорогу у Зимній Воді будуватиме фірма, яка ще півроку тому займалася нотаріатом

26 Червня 2013

Зимноводівська сільрада Пустомитівського району Львівської області за результатами відкритих торгів замовила роботи з капітального ремонту дороги по вулиці Крип’якевича в селі Зимна Вода за 1 млн 790,7 тис. грн у ПП “Бізнес Асістанс Україна”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

За ці гроші проведуть підготовчі та земляні роботи, улаштування дорожнього одягу, тротуару та пішохідної доріжки, встановлять дорожні знаки та огородження й зроблять розмітку. Роботи планують завершити цього року.

Єдиними конкурентом переможця на торгах було ТОВ “Салон “Архітектура. Будівництво. Дизайн”, чиїми засновниками є член “Фронту змін” Максим Потюк та Валерій Потюк, начальник управління охорони культурної спадщини і культурних цінностей ЛОДА, який забуває про орендну плату за ресторан дружини у Пороховій вежі. Утім їх пропозиція була майже на 25 тис. грн дорожчою, а відтак програшною.

Переможець торгів “Бізнес Асістанс Україна” — це фірма, яка згідно з ЄДРПОУ, ще півроку тому займалася нотаріальною діяльністю (діяльність у сфері права) та мала статутний фонд лише 1200 гривень. Згідно з Вісником держзакупівель, це  підприємство жодного разу не перемагало у тендерах, а в інтернеті про “Бізнес Асістанс Україна” взагалі відсутня будь-яка інформація, окрім того, що у грудні 2012 року воно отримало ліцензію.

Згідно із документацією торгів, учасники повинні були подати довідку про виконання аналогічних договорів за останні три роки, а також оригінали листів-відгуків від організацій, з якими укладені аналогічні договори (не менше двох). В інакшому випадку їх пропозиція була б відхилена.