Член міськвиконкому з батьком отримає майже три мільйони гранту ЄС на модернізацію народного дому в Яворові

25 Червня 2013

Яворівська міськрада Львівської області за результатами відкритих торгів замовила капітальний ремонт народного дому у Яворові на площі Ринок, 7 у дочірнього підприємства “Західбудсервіс” ВАТ “Яворівбуд” за 2 млн 986,3 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У вартість входить влаштування відмостки, підсилення стіни, ремонтні роботи, внутрішнє та зовнішнє опорядження, встановлення урн та лавок, благоустрій, озеленення, встановлення систем опалення, вогнезахисту, блискавкозахисту, вентиляції, дощової каналізації і т.д.

Як вказано у документації торгів, закупівля проводиться за кошти гранту Європейського Союзу у рамках програми транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна 2007-2013” щодо впровадження проекту “Любачів – Яворів два потенціали, спільний шанс”.

Згідно зі звітом за 2012 рік, розміщеним SMIDA, 86,33% акцій ВАТ “Яворівбуд” належить ТОВ “Яворівбуд”, де власниками є Григорій та Андрій Мартиник. Останній у якості керівника юридичного відділу ДП “Західбудсервіс” ВАТ “Яворівбуд” є членом виконавчого комітету Новояворівської міської ради.