- NGL.media - https://ngl.media -

“Рідна” фірма сина Павлюка не платить міськраді за місце під рекламу

19.06.2013 @ 09:26 в Новини

Господарський суд Львівської області вирішив [1] стягнути з ПП “СТО-ВП Плюс” на користь комунального підприємства “Адміністративно-технічне управління” понад 105 тис. грн боргу та 1025 грн. пені. Фірма не платила за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з рішенням, 1 вересня 2011 року між Департаментом економічної політики Львівської міськради, КП “Адміністративно-технічне управління” та ПП “СТО-ВП Плюс” було укладено договір на 5-річне користування місцями для розміщення рекламних засобів № 54. Перелік місць у рішенні не повідомляється.

Дане приватне підприємство з “рекламним” видом діяльності зареєстрували за місяць до підписання вказаного договору. Його засновником було ПП “СТО-ВП”, де одним із власників вказано Назара Павлюка — сина “свободівця” Василя Павлюка [2], секретаря Львівської міськради.

Втім ще через дві місяці після підписання договору власник “СТО-ВП Плюс” змінився. Ним стала Юлія Дембовська. У рішенні суду повідомляється, що заборгованість виникла вже у 2013 році. З січня по квітень не сплатили 105 тис. 082 грн. 10 коп. Окрім боргу та пені “СТО-ВП Плюс” має сплатити ще понад 2 тис. грн судового збору.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/06/19/ridna-firma-syna-pavlyuka-ne-platyt-miskradi-za-mistse-pid-reklamu/

URLs in this post:

[1] вирішив: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/31823714

[2] Василя Павлюка: http://city-adm.lviv.ua/lmr/authorities-the-city/structure-lmr/vice-mayor/2034-pavluk-vasil-mihajlovich-sekretar-lvivskoji-miskoji-radi

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.