Реконструкція плавального басейну школи у селі на 700 людей коштуватиме понад вісім мільйонів

18 Червня 2013

домажир фотоДомажирська сільрада Яворівського району Львівської області за результатами відкритих торгів замовила реконструкцію комплексу плавального басейну школи під дошкільний заклад і плавальний басейн у ТОВ “Буд-Тайм” за 8,2 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Мова йде про незавершене будівництво школи у Домажирі, яке хотіли перепланувати під дошкільний навчальний заклад. Кошти на ці потреби обіцяв ще екс-губернатор Львівщини Михайло Костюк у січні цього року. Однак про реконструкцію басейну не згадувалося.

Згідно із документацією торгів, мова йде не лише про будівельні роботи, влаштування обігріву та каналізації, заміни даху, встановлення сантехніки тощо, а й про монтаж пральних та сушильних машин, меблів, зовнішній благоустрій та озеленення. Роботи планують завершити у 2014 році.

У селі Домажир проживає 711 чоловік. У Віснику держзакупівель не повідомляється, якого року побудови стара школа і чому її не завершили.

Власником та керівником ТОВ “Буд-Там” є Іван Шмілик. Товариство зареєстрували у кінці 2010 року у Львові. Згідно з Вісником, це перший тендер, в якому перемогла дана компанія. “Буд-Тайм” має ліцензію на здійснення діяльності у будівництві, пов’язаної із створенням об’єктів архітектури, яка дійсна до лютого 2014 року.

Фото школи у Домажирі http://www.geolocation.ws/v/P/85219880/-/en.