Сихівська РА не може демонтувати самочинно встановлений МАФ, бо власник його продав

06 Червня 2013
маф

На куті пр-ту Червоної Калини і вул. Скрипника (фото Google)

Господарський суд Львівської області відмовив у задоволенні позову Сихівської районної адміністрації до ПП “Місто Лева” про демонтаж малої архітектурної форми на проспекті Червоної Калини, 68 – вулиці Скрипника. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з рішенням, у липні 2012 року працівники Сихівської районної адміністрації виявили самовільно встановлену малу архітектурну форму на проспекті Червоної Калини. В.о. голови Сихівської РА у вересні прийняв розпорядження про демонтаж тимчасової споруди. Підприємство “Місто Лева” не виконало розпорядження, тому адміністрація звернулася до суду.

Однак у суді стало відомо, що “Місто Лева” продало даний обєкт за шість днів до видачі розпорядження Сихівською РА про демонтаж. Новим власником стала Денека Оксана Романівна. А так як вимоги щодо демонтажу були не до неї, то суд відмовив у задоволенні позову .

Власником ПП “Місто Лева” є Роман Михайлів, відомий як “інвестор” парку культури в Дрогобичі та засновник фірми “Захід-клас”, котра замість легких конструкцій МАФів встановлює по місту капітальні споруди і вимагає узаконити їх через суд.