Чуркін через суд зняв арешт з двох автобусів

28 Травня 2013

ТОВ “Сіті транспорт груп” у судовому порядку домоглося зняття арешту з двох автобусів ЛАЗ, 2008-го та 2010-го року виробництва. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з рішенням суду, 21 червня 2011 року ТОВ “Львівські автобусні заводи” продали ТОВ “Сіті транспорт груп” автобуси ЛАЗ 5208 DL (2010 року випуску) та ЛАЗ А183D1 (2008 року випуску) за 2,5 млн грн. За договором розрахунок можна провести протягом трьох років. “Сіті транспорт груп” перерахувало кошти за автобуси 15 травня 2013 року.

Однак підрозділ примусового виконання рішень Головного управління юстиції у Львівській області у вересні 2011 року виніс постанову про арешт цих автобусів з метою забезпечення виконання наказу, виданого господарським судом Львівської області про стягнення з ТОВ “Львівські автобусні заводи” на користь КП “Київпастранс” 13,6 млн грн. Суд дійшов висновку, що транспортні засоби належали не боржникові у виконавчому провадженні, а “Сіті транспорт груп”, тому зняв арешт.

ЛАЗ має проблеми з виплатою зарплат працівникам, а в лютому людям сказали писати дві заяви: одну — на звільнення, другу — на прийняття на роботу на ТОВ “Сіті транспорт груп”. Також повідомлялося, що автобуси складатимуть у Дніпродзержинську.

Акцiонерна компанiя “Мерибенi Енерджi Корпорейшин”, корпорація “Євротрак Технолоджіс”, Сіті транспорт констракшн інвестментс“, а також компанія “Артіваль Лімітед” з Ігорем Чуркіним є власниками ТОВ “Львівські автобусні заводи”. Власниками “Сіті транспорт груп” є Ігор Чуркін і Таісія Саніна.