- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма доньки екс-головного архітектора міста розроблятиме детальний план території одного з районів Львова

27.05.2013 @ 08:30 в Новини

Управління архітектури департаменту містобудування Львівської міськради акцептувало пропозицію приватного підприємства «Науково виробнича фірма «Рутенія» про розробку детального плану території району Львова у межах вул. Роксоляни – вул. Білогорща. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Кінцевий термін підписання договору 17 червня 2013 року. Детальний план повинен бути розроблений до вересня поточного року. Якщо договір з підприємством підпишуть, то розробка детального плану коштуватиме міському бюджету 180 тисяч гривень.

Досі розробкою детальних планів міських території займались виключно приватні інвестори, здебільшого забудовники, які зацікавлені у будівництві на даній території. Вартості розробки ніхто не розголошував, посилаючись на комерційну таємницю.

НВФ «Рутенія» належить родині Юрія Криворучко, колишнього головного архітектора міста та начальника міського управління архітектури. Криворучко звільнився з посади в серпні минулого року, у зв’язку з переходом на викладацьку роботу у НУ «Львівська політехніка».

Директор фірми «Рутенія» є його донька Ольга Юріївна Криворучко. Сам архітектор керував підприємством на початку його створення у 1992 році. Засновником  виступала молодша донька архітектора Ярина.

Довідка: Детальний план території – містобудівна документація, що визначає організацію та розвиток території, уточнює положення генерального плану населеного пункту та визначає принципи планувально-просторової організації забудови, червоні лінії та лінії регулювання забудови, містобудівні умови та обмеження.

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/05/27/firma-donka-eks-holovnoho-arhitektora-mista-rozroblyatyme-detalnyj-plan-terytoriji-odnoho-z-rajoniv-lvova/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.