- NGL.media - https://ngl.media -

Львівська міська рада виселить фірму “культурного” депутата Шейки

23.05.2013 @ 08:30 в Новини

ТОВ “Компанія “Гердан” у судовому порядку вимагала визнати продовженою дію договору оренди комунального майна. Однак суддя у задоволенні позову повністю відмовив. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з рішенням [1] Господарського суду Львівської області, Компанія “Гердан” орендувала 59,6 кв. м на вулиці Руській, 4 з червня 2008 року. Термін дії оренди — до лютого 2011 року. У договорі було прописано, що у разі відсутності заяви однієї із сторін про припинення або зміну умов оренди протягом одного місяця після закінчення терміну дії договору, він вважається продовженим на той самий термін і на тих самих умовах, які були передбачені раніше.

У лютому 2011 року управління комунальної власності надіслало повідомлення компанії про припинення договірних відносин. Натомість Компанія “Гердан” у березні звернулася з проханням термін дії договору оренди продовжити, однак отримала відповідь, що договір припинив свою дію.

Утім “Гердан” продовжувало користуватися майном і платити за оренду згідно із рахунками, які виставляла міська рада. Товариство також застрахувало об’єкт оренди у квітні цього року.

Під час розгляду справи суддя дійшов висновку, що за українським законодавством у даному випадку термін дії договору можна продовжити до пяти років з дня його укладання, тобто лише до червня 2013 року. Відтак Компанія “Гердан” отримала відмову.

Власниками ТОВ “Компанія “Гердан” є Наталія Шейка та Орест Шейка, депутат Львівської облради від “Фронту змін”, який відзначився скандалом [2] з освоєнням коштів мовно-культурної програми облради. 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/05/23/lvivska-miska-rada-vyselyt-firmu-kulturnoho-deputata-shejky/

URLs in this post:

[1] рішенням: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/31297164

[2] скандалом: http://ngl.media/2013/01/31/lvivskoji-oblrady-orest-shejka-vdalo-osvojiv-byudzhetni-koshty-na-kulturno-movnu-prohramu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.