- NGL.media - https://ngl.media -

Депутат з Макіївки з партнером по бізнесу розіграли в Рава-Руській дев’ять мільйонів гривень

14.05.2013 @ 08:20 в Новини

Макіївське ТОВ «Виробниче-комерційне підприємство «Алвема» стало переможцем тендеру на 9,3 млн гривень від державного підприємства «Рава-Руський шпалопросочувальний завод». На таку суму завод закупив 2 450 тонн хімічних продуктів, а саме масла для просочення деревини. Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

Засновниками ВКП «Алвема» є депутат Макіївської міської ради від Партії регіонів Зайцев Олексій Миколайович, а також Колесніков Ігор Володимирович, Тупак Михайло Глібович та Голощапов Сергій Миколайович.

Єдиним конкурентом фірми на торгах, що відбулись у місті Рава-Руська 7 березня 2013 року виступило ТОВ «Компанія Укртрансхолдінг», також з Макіївки, яке пропонувало вищу ціну – 10,1 млн грн. Засновник підприємства Бобков Іван Іванович, мешканець Донецька. Він також є директором іншої компанії з Макіївки – ВКФ «Велес», засновниками якої є власники «Алвеми» у повному складі.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/05/14/deputat-z-makijivky-z-partnerom-po-biznesu-rozihraly-v-rava-ruskij-devyat-miljoniv-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.