Прибиральники з 8-річним досвідом будуть коштувати мерії понад один мільйон

30 Квітня 2013

На прибирання приміщення Львівської мерії (пл. Ринок, 1) та Архівного відділу міської ради (вул.. Дорошенка, 23) цього року буде витрачено 1 млн 116 тис. гривень. У тендері на таку суму перемогло ЛКП «Ратуша сервіс». Його конкурентом було ще одне комунальне підприємство «Старий Львів», повідомляється у Віснику державних закупівель.

Цінові пропозиції львівських комунальників щодо вартості прибирання 1 кв. м відрізнялись всього на 3 копійки. Переможець запропонував ціну 9,31 грн за 1 кв. м.

Протягом року працівники «Ратуші сервіс» будуть прибирати приміщення Ратуші та прилеглу території загальною площею 13 320 кв. м, а також приміщення архіву площею 450 кв. м. У вартість послуг з прибирання включено щоденне чергування прибиральників протягом робочого дня, які проводитимуть сухе та вологе прибирання кабінетів, сходових кліток туалетних кімнат та коридорів. Миття вікон 6 разів на рік. Вивезення сміття тощо.

У документації конкурсних торгів також вимагалось, що кількість працівників, задіяних при наданні послуг, повинна бути не менше 30 осіб. При цьому не менше 50 % з них повинні мати досвід роботи більше 8 років.

Минулого року мерію також прибирало ЛКП “Ратуша сервіс”, але дорожче – за 1 млн 271 тис. гривень.