- NGL.media - https://ngl.media -

Львівські чиновники проїздять на таксі ще один мільйон двісті двадцять тисяч гривень

30.04.2013 @ 08:20 в Новини

Львівський виконком закупив послуги таксі на 2013 рік на суму 1,2 млн гривень. Переможцем торгів стало комунальне підприємство «Ратуша сервіс».

Серед транспортних засобів, яких потребують чиновники передбачено 5 автомобілів іноземного виробництва з підвищеним рівнем безпеки, тип кузова – седан, випуск авто не раніше ніж 2005 рік з об’ємом двигуна від 1,6 л. 1 вантажній автомобіль для перевезення середньо та великогабаритних вантажів. 1 пасажирський мікроавтобус іноземного виробництва з кількістю пасажирських місць не менше семи. А також 1 автомобіль іноземного виробництва підвищеного рівня безпеки з об’ємом двигуна не менше 2,5 л.

«Ратуша сервіс» запропонувала автомобільний парк, який складається з    Toyota Аvensis, Toyota Camry, Toyota,  Mazda Xedos 9, Mercedes-Benz Sprinter та вантажного ГАЗ 33023.

Парк авто єдиного конкурента на торгах ТОВ «Виробниче об’єднання «ДУК» складався з Kia Magentis, Kia Ceed, Volkswagen Caravelle, Peugeot Boxer, кількох ГАЗів та вантажного ЗІЛу.

Цього року це вже п’яті  торги щодо закупівлі послуг таксі, які оголошує мерія. Загалом з початку 2013 року підрозділи міськради замовили автотранспортних послуг на понад 1 млн 760 тис. грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/04/30/lvivski-chynovnyky-projizdyat-na-taksi-odyn-miljon-dvisti-dvadtsyat-tysyach-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.