Львівські чиновники проїздять на таксі ще один мільйон двісті двадцять тисяч гривень

30 Квітня 2013

Львівський виконком закупив послуги таксі на 2013 рік на суму 1,2 млн гривень. Переможцем торгів стало комунальне підприємство «Ратуша сервіс».

Серед транспортних засобів, яких потребують чиновники передбачено 5 автомобілів іноземного виробництва з підвищеним рівнем безпеки, тип кузова – седан, випуск авто не раніше ніж 2005 рік з об’ємом двигуна від 1,6 л. 1 вантажній автомобіль для перевезення середньо та великогабаритних вантажів. 1 пасажирський мікроавтобус іноземного виробництва з кількістю пасажирських місць не менше семи. А також 1 автомобіль іноземного виробництва підвищеного рівня безпеки з об’ємом двигуна не менше 2,5 л.

«Ратуша сервіс» запропонувала автомобільний парк, який складається з    Toyota Аvensis, Toyota Camry, Toyota,  Mazda Xedos 9, Mercedes-Benz Sprinter та вантажного ГАЗ 33023.

Парк авто єдиного конкурента на торгах ТОВ «Виробниче об’єднання «ДУК» складався з Kia Magentis, Kia Ceed, Volkswagen Caravelle, Peugeot Boxer, кількох ГАЗів та вантажного ЗІЛу.

Цього року це вже п’яті  торги щодо закупівлі послуг таксі, які оголошує мерія. Загалом з початку 2013 року підрозділи міськради замовили автотранспортних послуг на понад 1 млн 760 тис. грн.