- NGL.media - https://ngl.media -

“Автобусний” виплатить мільйон, бо заборгував пенсійному страхові внески

23.04.2013 @ 08:30 в Новини

ПАТ “Український Професійний Банк” відсудив у ЗАТ “Завод комунального транспорту” (раніше — “Львівський автобусний завод”) 885,7 тис. грн. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У рішенні [1] Господарського суду Львівської області повідомляється, що “Завод комунального транспорту” перераховував неповні суми страхових внесків, що підлягали сплаті, тому до “Українського професійного банку” (там обслуговувався завод) було застосовано фінансові санкції. Відтак банк скористався своїм правом пред’явити вимогу про відшкодування витрат.

Суд вирішив стягнути із ЗАТ “Завод комунального транспорту” 885,7 тис. грн фінансових санкцій, 88,7 тис. грн – виконавчого збору і витрат на проведення виконавчих дій та 19,5 тис. грн – судового збору.

Проти ЗАТ “Завод комунального транспорту”, як повідомляється в ЄДРПОУ, порушено справу про банкрутство. Згідно з даними SMIDA [2] станом на 4 квартал 2012 року, основними власниками є три канадських компанії та одна британська: Акцiонерна компанiя “Мерибенi Енерджi Корпорейшин”, Корпорацiя “Шиппинг Текнолоджи Лiмiтед”, Корпорацiя “Євротрак Текнолоджіс Лімітед” та “Сіті транспорт констракшн інвестментс Лтд”.

Акцiонерна компанiя “Мерибенi Енерджi Корпорейшин”, корпорація “Євротрак Технолоджіс”, Сіті транспорт констракшн інвестментс“, а також компанія “Артіваль Лімітед” з Ігорем Чуркіним є власниками ТОВ “Львівські автобусні заводи”. Як повідомляла газета “Ратуша” [3] у лютому цього року, всіх працівників підприємства “попросили” написати одразу дві заяви. Одну з них — на звільнення, другу — на прийняття на роботу на інше підприємство ТОВ “Сіті транс груп”.

Як відомо, у лютому Львівська міська рада звернулася [4] до керівництва держави, аби повернути завод у державну власність. 

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/04/23/avtobusnyj-vyplatyt-miljon-bo-ne-platyv-pensijnomu-strahovi-vnesky/

URLs in this post:

[1] рішенні: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/30793623

[2] SMIDA: http://smida.gov.ua/db/participant/32483661

[3] “Ратуша”: http://ratusha.lviv.ua/index.php?dn=news&to=art&id=2574

[4] звернулася: http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?lviv_vimagaye_zabrati_laz_u_churkina&objectId=1279069

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.