“Свободівець” та його помічник купили завод і орендуватимуть у міста землю

17 Квітня 2013

Львівська міська рада дозволила ТОВ “Стакар Девелопмент“ виготовити документацію із землеустрою для оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки на вул. Старознесенській, 24-26 у Львові. Мова йде про ділянки площею 0,2391 та 1,8180 га.

ТзОВ “Стакар Девелопмент” зареєстрували лише восени 2012 року. Основний вид діяльності – купівля та продаж власного нерухомого майна. Власники — Андрій Карбовник, депутат від ВО “Свобода” у Львівській міській раді, та Юрій Стадник, його помічник.

Їх компанія орендуватиме землю на Старознесенській для обслуговування будівель та споруд вже наявного там майнового комплексу. Так як наразі немає нормативної грошової оцінки ділянки, розмір орендної плати невідомий. Андрій Карбовник, у коментарі “Н.Г. Львів” зазначив, що попередні власники нерухомості платили приблизно 200 тис. грн в рік. Також, за його словами, майновий комплекс — це завод, який займався випуском скляної тари, однак тепер там виготовлятимуть сухі будівельні суміші.

За 2010 році Андрій Карбовник, на той час комерційний директор ТОВ “Укрспектрол”, а до того працівник податкової, задекларував майже мільйон гривень сукупного доходу. У 2012 році він та Стадник також стали власниками ТОВ “Біля Цитаделі” (основний вид діяльності – купівля та продаж власного нерухомого майна) та ТОВ “Новатех” (такий самий вид діяльності).