- NGL.media - https://ngl.media -

Нові витівки братів Голіусових: патенти на респіраторну маску, різальний диск та популярні світильники

15.04.2013 @ 08:30 в Новини

Дмитро та Кирило Голіусови, які вже прославилися своїми патентами [1] на зубочистки, вішаки та планшети, на досягнутому не зупинилися. 10 квітня 2013 року Український інститут промислової власності зареєстрував пять патентів на промислові зразки авторства львівян.

Зокрема, вони запатентували вже четвертий планшетний комп’ютер. Ззовні “винахід” нагадує планшет GoClever.

планшет [2]

Також брати Голіусови отримали патенти на промислові зразки “Різальний диск”, “Респіраторна маска” та два патенти на 7 варіантів світильників, які використовують практично в усіх офісних приміщеннях. 

світильник [3]

В опублікованій на сайті УІПВ інформації не повідомляють технічні характеристики промислових зразків, відтак невідомо, чим вони відрізняються від вже існуючих. В усіх випадках допомогу в оформленні патентів братам надавало ТОВ «Формула-брок». Її основним власником є депутат Львівської міськради Теодор Дяків [4].

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/04/15/novi-vytivky-brativ-holiusovyh-patenty-na-respiratornu-masku-rizalnyj-dysk-ta-populyarni-svitylnyky/

URLs in this post:

[1] своїми патентами: http://ngl.media/2013/03/14/lvivski-novatory-braty-holiusovy-mozhut-zupynyty-import-planshetnyh-kompyuteriv-v-ukrajinu/

[2] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/04/планшет.png

[3] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/04/світильник.png

[4] Теодор Дяків: http://lvivrada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=58

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.