Львівські податківці думають, що їм погано почистили каналізацію. Справа в суді

05 Квітня 2013

Державне підприємство “Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Львівської області” судиться з ТОВ “Енергозберігаючі технології 2010” про стягнення грошових коштів та відшкодування збитків. За твердженням позивача, товариство неякісно виконало роботи з гідродинамічного очищення ливневок та господарсько-фекальної каналізації.

25 лютого Господарський суд міста Києва призначив судову будівельно-технічну експертизу, проведення якої доручили Львівському науково-дослідному інституту судових експертиз. Ще однією ухвалою провадження у справі зупинили до отримання висновку експертів, утім це не задовольнило “Енергозберігаючі технології 2010”, які подали апеляцію. На думку компанії, проведення експертизи жодним чином не перешкоджає розгляду справи по суті. Утім 1 квітня Київський апеляційний господарський суд скаргу залишив без задоволення.

З ухвали суду про призначення експертизи стало відомо, що приміщення цокольного поверху адмінбудівлі Державної податкової адміністрації у Львівській області по вул. Стрийська, 35 у м. Львові були залиті.