Дорожча, але улюблена фірма центру зайнятості знову перемогла

29 Березня 2013

Львівський міський центр зайнятості за результатами запиту цінових пропозицій замовив до кінця року охорону у ТОВ “Лев” за 74,3 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Компанія забезпечуватиме охорону адміністративного будинку з його службовими і господарськими приміщеннями та прилеглої території. Охорона об’єкта цілодобова. Як зазначено у протоколі розкриття цінових пропозицій, вартість години охорони — 10,86 грн.

У ще трьох компаній (ПП “Охорона юридична фірма СКБ-Захід”, ПП “Агенство безпеки “Блокпост — Сервіс”, ТОВ “ЗІТ-Охорона”) були дешевші пропозиції: від 9,98 грн/год до 10,74 грн/год. Однак у Віснику відсутній протокол відхилення пропозицій, тому невідомо, з яких причин обрали дорожчу пропозицію ТОВ “Лев”.

Тиждень тому міський центр зайнятості замовив прибирання у цієї компанії. Тоді також була дешевша пропозиція, однак (без пояснення причин у Віснику) обрали саме ТОВ “Лев”.

Власниками ТОВ “Лев” є Марія та Володимир Рудницькі — батьки Олега Рудницького, екс-заступника голови Львівської ОДА, який судиться за свою посаду. У старих публікаціях зазначено, що Рудницький також був почесним президентом компанії “Лев”.