У міськради відсудили півтора мільйона боргу за реконструкцію котельні

25 Березня 2013

Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради за рішенням Господарського суду Львівської області виплатить ТОВ “Енергозберігаючі технології” 1,5 млн грн боргу. Окрім того ще 29 тис. грн інфляційних втрат, майже 11 тис. грн 3% річних та понад 30 тис. грн судового збору. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У рішенні повідомляється, що у 2010 році управління та “Енергозберігаючі технології” уклали договір, згідно з яким товариство мало виконати коригування проектно-кошторисної документації та власними силами провести реконструкцію на об’єкті “Винос підвальної котельні з СШ №20 на вул. Скидана, 18, підключення до дитячого навчального закладу №55 на вул. Донецькій, 22 та реконструкція системи опалення, каналізації і газопостачання в даних навчальних закладах”. Сума договору – 2,8 млн грн.

Проте, управління в обумовлені строки не здійснило оплату за виконані роботи в сумі 1,5 млн грн згідно договору підряду та додаткових до нього угод.

Рішення ще може бути оскаржене до Львівського апеляційного господарського суду.