- NGL.media - https://ngl.media -

Цукрові магнати з Донецька потіснили львівських постачальників продуктів

22.03.2013 @ 08:55 в Новини

На ринку постачальників продуктів у Львівські області з’явився новий гравець. З початку року донецьке підприємство «Сінтезпродсервіс» почало активно перемагати у закупівлях продуктів. Наразі їм щастить у тендерах установ Міністерства внутрішніх справ України.

За інформацією Вісника державних закупівель, 4 з 11 тендерів від трускавецького санаторію МВС України  «Перлина Прикарпаття» виграло ТОВ «Сінтезпродсервіс». Торги відбулися 14 та 15 березня.

Крім того участь у всіх тендерах брала ще одна донецька фірма «Слов’янська деревня». Вона не перемогла у жодному з них – всі її цінові пропозиції були майже вдвічі більшими, ніж у конкурентів. Натомість «Сінтезпродсервіс» у тих закупівлях, де стало переможцем, пропонувало ціни на 20% нижчі, ніж у конкурентів.

За інформацією «Наших грошей», засновниками [1] ТОВ «Сінтезпродсервіс» є донеччанки Асланова Ганна Петрівна, Сарбей Ганна Валеріївна та Шай Аліса Миколаївна. Два роки тому вони стали одними з найбільших постачальників цукру для  Аграрного фонду України.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/03/22/tsukrovi-mahnaty-z-donetska-potisnyly-lvivskyh-postachalnykiv-produktiv/

URLs in this post:

[1] засновниками: http://nashigroshi.org/2011/06/29/tsukrovi-mahnaty-ahrarnoho-fondu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.