Перемишлянські освітяни купили вугілля, ослухавшись Шемчука

20 Березня 2013

Відділ освіти, молоді та спорту Перемишлянської райдержадміністрації Львівської області за процедурою закупівлі в одного учасника замовив 950 т кам’яного вугілля. Це перша закупівля вугілля бюджетниками у Львівській області у цьому році. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Вугілля до кінця року постачатиме ТОВ “Укр-вуглепром” за 807,5 тис. грн. В обгрунтуванні закупівлі в одного учасника вказано, що відділ проводив відкриті торги на закупівлю вугілля, однак через подання менше двох пропозицій їх відмінили. Тепер неможливо провести нові відкриті торги, тому у зимово-весняний період школярі можуть залишитися без тепла. Відтак через нагальну потребу вугілля закупили в одного учасника. В обгрунтуванні не вказано, чому обрали саме ТОВ “Укр-вуглепром”.

Договір з компанією підписали 15 березня, хоча ще 11 березня новопризначений голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук підписав розпорядження про те, що Департамент житлово–комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА визначено генеральним замовником здійснення закупівлі кам’яного вугілля для потреб бюджетних установ у галузі освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

У два попередні роки відділ освіти, молоді та спорту Перемишлянської райдержадміністрації купував вугілля на 200 т менше.

У кінці 2012 року власником ТОВ “Укр-вуглепром” став Михайло Баран.