- NGL.media - https://ngl.media -

Чиновники з міськради планують за рік проїздити 345 тисяч на Toyota, Daewoo та Mercedes

19.03.2013 @ 09:00 в Новини

Адміністративно-господарське управління та  департамент «Адміністрація міського голови» Львівської міськради замовили послуги таксі у ЛКП “Ратуша-сервіс” на 345 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Зокрема, адміністративно-господарське управління відмовилось від їзди на Audi А6, Chevrolet lacetti та Ford Mondeo, які пропонували інші учасники закупівлі. Натомість обрали Daewoo Lanos та ГАЗ 3110, які гарантувало «Ратуша-сервіс». Загалом планують проїздити 150 тис. грн. У документах зазначено, що вартість 1 км проїзду становитиме 1,6 та 2,2 грн, а година їзди обійдеться у 44,6 грн та 41,9 грн.

Натомість працівники департаменту «Адміністрація міського голови» будуть їздити виключно на авто іноземного виробництва. У технічній документації запиту цінових пропозицій передбачено: «…підвищений рівень безпеки, вісім або більше подушок безпеки, усі гальма – дискові, ABC, EBD, клімат контроль, електросклопідіймачі передні та задні, тип кузова – седан або хетчбек, рік випуску – не раніше 2005 р, об’єм двигуна від 1.6 л».

Це все забезпечуватиме також КП «Ратуша-сервіс» за 195 тис. грн. Ціна 1 км всередньому становитиме 1,66 грн. Для потреб департаменту планують використовувати Toyota Corolla HB, Daewoo Lanos та мікроавтобус Mercedes Sprinter. З огляду на документацію, поїздки планують не лише в Україні, а й за кордоном, адже передбачено кошти на оплату відряджень. Так, відрядження в межах України з проживанням коштуватимуть в середньому 72,3 грн за годину, за кордон – 157 грн за годину.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/03/19/majzhe-pivmiljona-hryven-planuyut-vytratyty-lvivski-chynovnyky-na-posluhy-taksi-protyahom-roku/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.