- NGL.media - https://ngl.media -

Облрада у суді повернула мільйон боргу за оренду приміщення у центрі Львова

14.03.2013 @ 08:40 в Новини

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради відсудило у ТОВ “Опера Холл” 954 тис. грн заборгованості з орендної плати. Компанія також має сплатити понад 20 тис. грн понесених управлінням витрат на сплату судового збору. Про це йдеться у рішенні Господарського суду Львівської області, оприлюдненого в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Йдеться про приміщення площею 753,6 кв. м на вулиці Городоцькій, 2, які ТОВ “Опера холл” орендувало з серпня 2008 року. У рішенні повідомляється, що товариство не сплачувало орендну плату більше року – з 01 жовтня 2011 року до 30 жовтня 2012 року. Окрім сплати боргу ТОВ “Опера Холл” має виселитися з приміщення. Договір оренди розірвуть.

За дивним збігом обставин “Опера Холл” перестало платити за оренду на другий день після реєстрації у Львівській облраді двох проектів рішень, якими пропонувалося цьому товариству надати дозвіл на приватизацію приміщень на Городоцькій, 2.

опера холл [1]

Як розповів “Нашим грошам. Львів” начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра, компанія таки отримала дозвіл, однак на сайті Львівської облради “Н.Г. Львів” не знайшли цих рішень. 

Утім, за словами Миколи Бандри, “Опера Холл” так і не приватизувала приміщень. З яких причин — йому невідомо. Окрім того, за його поясненням, позитивне рішення на приватизацію не було скасоване, відтак товариство ще може скористатися своїм правом.

Рішення Господарського суду Львівської області може бути оскаржене до Львівського апеляційного господарського суду.

Власниками ТОВ “Опера Холл” є дві юридичні особи: ТОВ “Концепт арт” та Приватна компанія “Екзекютів кредіт інвестментс лімітед” з Англії. Власником “Концепт арт” є Юрій Іванов.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/03/14/oblrada-u-sudi-povernula-miljon-borhu-za-orendu-prymischennya-u-tsentri-lvova/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/03/опера-холл.png

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.