Половина всіх закупівель продуктів для міських лікарень припадає на долю фірми 26-річної випускниці Львівської комерційної академії

14 Лютого 2013

Лише за минулий рік, згідно з даними, отриманими на запит «Наших грошей. Львів» про закупівлі без конкурсу Львівської міської ради, ПП «Гранд Еліт Продукт» продало львівським лікарням і школам Шевченківського та Сихівського районів продуктів харчування на суму у 4,3 млн грн.

В кінці минулого року ПП «Гранд Еліт Продукт» перемогло у тендерах на постачання продуктів у лікарні і школи  вже на 2013 році на суму 1,2 млн грн.

І все це про фірму, зі статутним внеском 21тис.грн,  яка була створена 25 листопада 2011 року. Його єдина засновниця і директор Божена Дрозда, 1987 р.н., мешканка села Великі Грибовичі, Жовківського району Львівської області, випускниця Львівської комерційної академії.

Комерційна академія може пишатися випускницею, якій за місяць від моменту створення ПП вдалося переконати закупівельних чиновників в тому, що вона найкращий партнер. Адже вже в січні 2012 року її фірма отримує перші замовлення. І на кінець року лише від міської влади Львова має замовлень на постачання продуктів на суму 4,3 мільйони гривень.

Цікаво, що у чотирьох з шести тендерах, результати яких опубліковані цього року,  де переможцем стало ПП «Гранд Еліт Продукт», воно змагалось  лише з одним, проте сталим,  учасником – ПП «Еталон». Це підприємство також зареєстровано у Жовківському районі, в село Малехів. Його директор Тетяна Мазур.

До карколомного злету в кар’єрі постачальника, Божена Дрозда не була відома широкому загалу. У мережі можна знайти лише її сторінку у соціальній мережі «ВКонтакте».