- NGL.media - https://ngl.media -

Михайло Костюк “підминає” під себе районні тендери

14.02.2013 @ 16:43 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк ініціює передачу ЛОДА повноважень генерального замовника на проведення тендерів із закупівлі харчування, вугілля, ремонту доріг та ін., які здійснюються органами місцевого самоврядування за кошти державного та обласного бюджетів. Про це пишуть “Варіанти” [1].

За інформацією видання, ще 6 лютого керівництвом Львівської ОДА в райони був скерований лист за №01/9-08-383 про те, що необхідно добитися від місцевих рад рішення щодо делегування повноважень на проведення тендерів з закупівлі кам’яного вугілля. А 12 лютого в райони полетів цілий пакет документів з інструкціями, як втілити в життя плани керівництва ОДА. При цьому уточнюється, що йдеться про «концепцію організованої закупівлі кам’яного вугілля на 2013-2015 роки».

Як з’ясували журналісти “Варіантів”, ще у вересні 2012 року перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич доручив головам районних державних адміністрацій«організувати роботу щодо делегування повноважень з організації закупівлі вугілля у 2013 році для бюджетних установ (освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту та інших) генеральним замовникам за рамковими угодами (головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації, головному управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації, управлінню культури облдержадміністрації, головному управлінню соціального захисту населення облдержадміністрації) за кошти відповідних місцевих бюджетів».

Натомість керівникам структурних підрозділів Львівської ОДА М. Брегіну, О. Середі, С. Бурку, В. Мартиняку було доручено «провести організаційно-підготовчу роботу щодо виконання функцій генеральних замовників для здійснення закупівлі вугілля за рамковими угодами». Про виконання доручень всі повинні відзвітуватися до 15 січня 2013 року.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/02/14/myhajlo-kostyuk-pidmynaje-pid-sebe-rajonni-tendery/

URLs in this post:

[1] “Варіанти”: http://www.varianty.net/component/k2/item/9085-kostyuk-vimagae-lyubiti-yogo-tenderno

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.